Muška odela više nisu neizostavan element za svaku iole svečaniju priliku, muškarac bi morao da zna kako da u onim retkim, ali ipak posebnim, u svom odelu zasija.  Ako nas posetite pomoći ćemo Vam sa par saveta kako da odaberete savršeno odelo za maturu, svadbu, apsolventsko veče… i kako da se u njemu osećate lepo i zadovoljno.

Postoji nekoliko osnovnih pitanja s kojima se svi mi susrećemo prilikom kupovine odela  kako odlučiti za koju gradju, koju boju, strukirano odelo? klasično odelo? plavo, teget, sivo – kopčanje, kvalitet… a najvažnije je kako odabrati odelo koje mi dobro stoji? Krenućemo redom.

Dezen odela?

Rešenje do kojeg i sami možete da dođete je što univerzalnije muško odelo to bolje, tj. – jednobojno odela. Ipak, ovo nije i najoriginalniji izbor, ali je najsigurniji. Jednobojna odela( teget,plava, siva, crna)  bi naročito trebalo nositi na poslovnim sastancima. A ako bi ste želeli da se razlikujete od ostalih trebalo bi biti malo slobodniji u odabiru odela, morali bi ste se odlučiti za neka od dezeniranih odela .Preporučujemo prugasta odela, ali naš savet da pruge budu mirnijih tonova.

muska odela beograd, odelo ya maturu, svadbu, svadbe, cena, cene, slike, slika

Muška svečana odela za svaku priliku, mature, svadbe…

Kvalitet odela?

Definitivno naj kvalitetnija odela su od 100% vune I naša preporuka je da odela moraju biti od prirodnih materijala! Muška odela od vune Vas mogu  provesti kroz jesen, zimu i proleće. Potrebno je samo znati samo par trikova koje su inače ispisane na etiketama odela proizvodjača. Nivo kvalitetnih vunenih odela se razlikuje u tkanju, uz sastav odela obavezno pogledajte tkanje koje se označava npr. Super 100s 120s 150s 160s I itd. Sto možete I sami zaključiti da je najbolji kvalitet odela sa najvecim brojem, ali isto tako sto je cifra tkanja veća I odelo je skuplje, odela sa boljim tkanjem imaju najbolji pad I najmanje se gužvaju.

I za kraj – Savršeno muško odelo?

Kao i sve savršeno, i savršeno odelo je samo mit. Kako će Vam stajati odelo naravno zavisi i od građe tj. da li ste odbrali pravo odelo za Vašu građu. U određenim buticima postoje odela za različite gradje . npr tzv. odela za visoke – produžena odela odelo drop 8 – odela za punije – drop 4 i standardna odela, klasična muška odela, kao i slim fit odela ( strukirana odela). Da bi nekome odelo stajalo savršeno morate da se konsultujete sa prodavcem kako bi Vam dao odelo za Vašu građu. U današnje vreme je teško pronaci baš savršeno odelo, ali proizvođači odela su ipak mislili na to tako da su na svakom odelu ostavili prostor za sitne korekcije na odelima ( da se prošire pantalone – suze pantalone – suzi sako – produže rukavi na sakou).

Muska odela za maturu

Plava odela za maturu, svadbu, svadbe, venčanja